Over de naam

Ik ben vooral actief in de wereld van mobiliteit.

Match is een knipoog naar mijn achternaam. Ook is het een woord met diverse betekenissen.

Een match is een overeenkomst. In mijn werk draait het om het vinden van win-winsituaties tussen uiteenlopende partijen. Bijvoorbeeld het verbinden van overheden en het bedrijfsleven. Of het verbinden van diverse vakgebieden. Die verbinding vind je terug in mijn logo.

Een match is ook een lucifer. Met een lucifer steek je iets aan, je zet iets in gang. Dat is ook wat je wilt met gedragsbeïnvloeding. Door middel van een trigger of een spark verandert er iets. De lucifer zelf is snel opgebrand. Maar de kaars die je ermee aansteekt, kan uren branden. Ik vind het leuk om dingen in beweging te zetten. Als ik mijzelf daarna overbodig heb gemaakt, zie ik dat als een compliment.

To find one’s match betekent: zijn man vinden. Ik hoop dat je in mij de juiste persoon vindt voor het aanpakken van jouw vraagstuk. Met andere woorden, dat wij een goede match vormen!